Op Kreta

Niets zonder herinnering. Bladerend in het werk van Faverey, ter voorbereiding van mogelijke werkzaamheden in de nabije toekomst (vager dan zo kan ik het moeilijk formuleren), stuit ik natuurlijk ook weer op zijn Kretenzers. En ineens dacht ik aan de rampzalige vakantie op Kreta in 2009. Onze dochter was vijf jaar. We hadden de beschikking over een huisje van een achterneef. Het was, meldden de kranten, 27°.

Dat was het niet.

Het was er zo heet dat we het er niet uithielden. En op één van de laatste avonden daar werden we bovendien aangevallen door een zwerm onzichtbaar muggengebroed. Het leverde op mijn lijf meer dan 180 steken op, en eenmaal weer thuis zag ik mij genoodzaakt om zware medicatie te slikken om de allergische reactie de kop in te drukken.

Et voilà.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s