Presentaties

Twee presentaties deze week: één op 18 oktober in Amsterdam, om 17.00 uur in Atheneum; één op de 20ste in Gent, om 16.00 uur, in De Limerick (zie hieronder). Waarmee Het grote uitstel in beide gevallen officieel tot aperitiefje is verklaard: tot de grote honger misschien.

Het boek zelf (ik aarzel niet meer) ziet er fraai uit, schuune, zoals ze hier zeggen, al meldde mijn uitgever dat de Duitsers in Frankfurt een beetje schrokken van dat broekje en wat dat hoogstwaarschijnlijk voor de inhoud zou betekenen. Misschien daar dan het driekwart stofomslag maar weglaten (want de titel en auteursnaam staan op de groene kaft gedrukt; de billen op het stofomslag)? Iemand grijnsde al dat het katholicisme nu toch echt vat op me begon te krijgen: zonder dat stofomslag kon ik er dan toch nog mee onder de burgers komen. Wie weet. Misschien is het wel besmettelijk.

Uitnodiging Het grote uitstel.klein